DOJADILO MU: 22-godišnjak zaprepastio regiju ubojstvom svog oca, djeda i bake

DOJADILO MU: 22-godišnjak zaprepastio regiju ubojstvom svog oca, djeda i bake

Potpredsjednik Vlade Srbije i ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je 22-godišnji Aleksa Milojević izvršio trostruko ubojstvo u obiteljskoj kući u Knjaževcu.

“Dvadesetdvogodišnji Aleksa Milojević izvršio je jučer popodne trostruko ubojstvo u svojoj obiteljskoj kući u Knjaževcu, svoga oca, djeda i bake. Djed je bio nepokretan, a otac i baka teško bolesni.

Ubojstvo je izvršio iz lovačkog oružja svoga djeda. Osoba je lišena slobode i priznala je djelo, a policiji je izjavio da nije mogao više brinuti o njima”, rekao je Dačić. Kako ‘Telegraf.rs’ saznaje, ubijeni su M.M. (81), S.M. (83) i P.M. (60).

Nakon stravičnog trostrukog ubojstva u Knjaževcu koje je počinio Aleksa Milojević (22) usmrtivši lovačkom puškom svog oca, baku i djeda, susjedi su u nevjerici, a za Aleksu kažu da je bio dečko za primjer.

“To je bio dečko za primjer, svi se čude. Pet puta prođe ulicom, pet puta se javi. Uvijek je znao ponuditi pomoć kada je neka radna akcija, drva, nešto se skida, utovara, stvarno je bio dečko za primjer. Vidjeli smo se preksinoć i prekjučer, bio je tu baš sa tatom pričao, javio mu se kad je bio ispred vrata. Ni preksinoć ni prekjučer nitko nije primjetio da je neraspoložen, najnormalnije sve. Najbolji prijatelj Đorđe kaže da se nikada nije požalio. Ovo je stvarno bilo sad iznenadno”, rekla je potresena susjeda Irena.

Po nalogu Višeg javnog tužiteljstva u Zaječaru određeno je zadržavanje do 48 sati Aleksi Milivojeviću iz Knjaževca (22), za koga postoje osnovi sumnje da je u četvrtak oko 15:50 sati, u obiteljskoj kući u Knjaževcu, vatrenim oružjem – lovačkim karabinom, lišio života svog oca Predraga (1964), djeda Miloša (1943) i baku Sarajevku (1941), piše ‘Telegraf’.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar