Đoković tvrdi da je 16. prosinca saznao da ima koronu, ali je već sutradan dijelio pehare djeci

Đoković tvrdi da je 16. prosinca saznao da ima koronu, ali je već sutradan dijelio pehare djeci

Novak Đoković tvrdi da je 16. prosinca bio pozitivan na PRC testu na koronavirus te da je zbog toga tražio medicinsko izuzeće kako bi nastupio na Australian Openu.

Ipak, ako je vjerovati njegovim riječima, to znači da je već sutradan dijelio pehare najboljim mladim tenisačima Teniskog saveza Beograd.

Kao što se može vidjeti i u galeriji teniskog saveza Beograda, Đoković je odvojio vrijeme da se fotografira sa svakim djetetom posebno, ali i za grupnu fotografiju.

Vijest da je Đoković podijelio pehare baš 17. prosinca, prenijeli su i brojni srbijanski mediji

Ono što je posebno zabrinjavajuće je da je Đoković, ako je istina da je znao da je zaražen 16. prosinca, svjesno bez maske i distance boravio u zatvorenom prostoru sa više od dvadeset dječaka i djevojčica i na taj način im svjesno ugrozio njihovo zdravlje.

Čak i dan ranije Đoković je bio u javnosti i to dva puta. Najprije je bio učesnik panela “Putem šampiona”, a potom je posjetio Poštu Srbije koja je predstavila jedinstveno izdanje prigodnih poštanskih maraka “Tenis: Novak Đoković, prvi reket svijeta”.

No, i dok se ne zna da li je Đoković dobio pozitivan nalaz na koronu prije ili poslije panela i ceremonije u Pošti, neodgovorno je od najboljeg tenisača svijeta potez koji je napravio sutradan.

Naravno, ukoliko su istinite tvrdnje njegovih odvjetnika da je 16. prosinca saznao da je zaražen.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar