Dolazi godina ovce

Dolazi godina ovce

Kineska godina Ovce će stići u četvrtak 19. veljače 2015. Prema kineskom kalendaru  2015 godina predstavlja godinu  drvene ovce i broja 8.
U interpretaciji numeričke i kineske 2015. godine kreativna strana će biti veoma izražena. Ako se godina završava neparnim brojem 5 – onda se ona smatra Yin godinom. Inače, Yin se smatra pasivnom, negativnom i mračnom energijom. Prema nekim verzijama, ovce imaju manje prednosti, jer “one su krotka stvorenja, koja se uzgajaju za ubijanje.” Dakle, prema nekim vjerovanjima, djeca rođena u godini Ovce će odrasti kao sljedbenici, a ne vođe, zbog čega mnoge Kineskinje izbjegavaju rađati djecu u godini ovce.  
Još jedno popularno vjerovanje kaže da će samo jedno od deset ljudi rođeno u godini Ovce pronaći sreću. Ovca je osmi znak kineskog zodijaka. Kinezi također vjeruju da broj 8 donosi prosperitet i dobre blagoslove, da je 8 simbol društvenog uspjeha i prosperitetne karijere.
U 2015. mnogi će i dalje biti ovisni od svojih navika, pretjeranog trošenja, prevelike ovisnost materijalnim bogatstvom, no, to će se posebno odnositi na štetne navike poput alkohola i zabranjenih supstanci. Uglavnom, svi negativni obrasci ponašanja koji ograničavaju rast, odnosno, sprječavaju ulaganje u naše osobne odnose.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar