Dostavljač u Beogradu zatekao dijete kako mu krade hranu iz automobila: “Došlo mi je da plačem, j*bem te državo”

Dostavljač u Beogradu zatekao dijete kako mu krade hranu iz automobila: “Došlo mi je da plačem, j*bem te državo”

Dostavljač je djetetu ostavio broj telefona i rekao mu da može slobodno doći u restoran gdje radi i dobivati jedan obrok dnevno.

Na Redditu je osvanuo dvominutni video u kojem Vladimir Savić, bivši policajac koji trenutno radi kao dostavljač hrane, sjedi u automobilu negdje u Beogradu i priča potresnu priču na koju nitko nije ostao ravnodušan, javlja Jutarnji.hr

Naime, dok je dostavljao hranu ostavio je otvoren automobil, a kada se vraćao zatekao je dijete kako mu krade hranu. Na snimci se vidi da ga je ta scena toliko potresla pa je morao događaj podijeliti s javnosti.

“Došlo mi je ljudi da zaplačem. Evo kakvo je vrijeme, u Beogradu pada kiša. Radim brzu dostavu hrane. Nisam zaključao auto, vraćam se i zateknem dijete starosti oko devet godina koje uzima hranu. Mislio je da ću pojuriti, odmah otvara i jede. Kažem: ‘Sine nema potrebe da ideš, sjedi ovdje‘, govori na snimci pa dodaje kako nije želio snimati dijete koje je jelo pljeskavicu.

“Je*em te državo, je*em te ekonomski trgu, je*em sve kriminalce u ovoj državi, djeca nam kradu hranu”, poručio je dostavljač koji je djetetu ostavio broj telefona i rekao da može slobodno doći u restoran gdje radi i dobivati jedan obrok dnevno.

“Zamolit ću sve kolege dostavljače. Nemojte djecu juriti ako uzmu jesti, nek’ ide iz našeg džepa!”,  kazao je muškarac ogorčen jer djeca moraju krasti hranu pa ponovno zaključio: – Zemlja Srbija, ekonomski tigar.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar