Dr. Jozo Ivančević kandidat Devedesetke (HDZ 1990) za načelnika općine Prozor-Rama

Dr. Jozo Ivančević kandidat Devedesetke (HDZ 1990) za načelnika općine Prozor-Rama

Kandidat za načelnika općine Prozor-Rama je  doktor Jozo Ivančević, dosadašnji načelnik ove općine (od 2008.). Nositeljica liste za Općinsko vijeće je doktorica Mara Anđelić

Općinski odbor HDZ 1990 Prozor-Rama na sastanku održanom 6. kolovoza utvrdio je listu kandida za predstojeće lokalne izbore.

Kandidat za načelnika je  doktor Jozo Ivančević, dosadašnji načelnik ove općine (od 2008.).

Utvrđena je i lista od 25 kandidata za Općinsko vijeće. Nositeljica liste je doktorica Mara Anđelić, ravnateljica Doma zdravlja „Rama“, dugogodišnja aktivna članica Devedesetke, u sadašnjem sazivu Općinskog vijeća Predsjednica Kluba vijećnika HDZ 1990, ranije zastupnica u Skupštini Hercegovačko-neretvanske županije.

 

„Zaključili smo da je odlično što postoji dobar interes za sudjelovanje u političkom životu naše općine. Imali smo više kandidata nego što imamo pravo kandidirati, ali smo u jednom demokratskom, ugodnom ozračju odabrali njih 25 koji će se naći na listi za Općinsko vijeće. Svi kandidati su predloženi od temeljnih ogranaka, a prihvaćeni jednoglasno od cijelog Odbora, što znači stvarnu demokraciju u ovoj stranci. Imena kandidata na listi za OV objaviti ćemo nakon potpisivanja izjava o prihvaćanju mandata“, rekao nam je Danijel Burečić, tajnik Općinskog odbora HDZ 1990 Prozor – Rama.

 

Podsjećamo da su lokalni izbori u BiH raspisani za 15.11.2020. godine te da procedura prijave kandidata za općinska/ gradska vijeća i za načelnike/ gradonačelnike traje do 17.8.2020. godine.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing