Dvije godine i 10 mjeseci zatvora za silovanje maloljetnice

Dvije godine i 10 mjeseci zatvora za silovanje maloljetnice

Kantonalni sud u Novom Travniku 11. veljače donio je presudu kojom je A. R. osuđen na dvije godine i deset mjeseci zatvora zbog silovanja maloljetnice.
Prema navodima iz presude optuženi je u vremenskom period od od 1. do 15. srpnja 2019. godine, u jutarnjim satima u jednom ugostiteljskom objektu u Busovači, silovao maloljetnu H. H. On je u ugostiteljski objekt dovezao H. H. i njenu prijateljicu R. J. iz Zenice koja je radila u tom objektu.
Optuženi A. R. je slijedio maloljetnu H. H. koja je otišla na kat u sobu gdje je zaspala, prenosi “Avaz”. A. R. je ušao u sobu te je prisilio maloljetnicu na spolni odnos. Naime, kako se navodi u presudi, nakon što je maloljetnicu probudilo njegovo diranje te kada mu je rekla da ne želi da ima spolni odnos s njim, on ju je opekao cigaretom po nozi.
Kada ga je maloljetnica zbog jakog bola udarila i pokušala da ustane iz kreveta, on ju je počupao za kosu i šakama udarao po tijelu. Jednom rukom ju je uhvatio za vrat dok ju je drugom rukom skinuo i silovao.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar