Elektroprivreda HZHB traži nekoga da im očistiti urede za skoro 30.000 maraka

Elektroprivreda HZHB traži nekoga da im očistiti urede za skoro 30.000 maraka

Javno poduzeće Elektroprivreda HZHB obavijestilo je javnost da traže tvrtku koja će očistiti njihove prostorije u Mostaru na adresama Zagrebačka bb i Zagrebačka 1. 

Za ‘usluge čišćenja uredskih prostorija poslovnih zgrada’ na navedenim adresama spremni su platiti skoro 30 tisuća maraka. Preciznije, tvrtka koja bude najjeftinija na natječaju dobit će posao od 29.986,56 KM bez PDV-a.

Dosadašnja praksa je pokazala da na njihove natječaje uglavnom stigne jedna ponuda koja ujedno bude i najprihvatljivija, možda ovaj oglas ‘zagolica’ više poduzetnika koji su spremni uglancati uredske prostorije.

U specifikaciji su trajanje ugovora ili rok izvršenja ograničeni na 12 mjeseci, dok se ne zahtijeva nikakvo jamstvo za ponudu.

Iz Elektroprivrede su naveli i da će se sva plaćanja po ugovoru izvršiti temeljem ispostavljene fakture, ovjerene od strane ovlaštene osobe Ugovornog tijela,  u roku od najviše 30 (trideset) dana od dana ispostavljanja fakture.

Na natječaj se mogu prijaviti samo registrirane tvrtke.

U svrhu dokazivanja profesionalne sposobnosti ponuditelji trebaju uz ponudu dostaviti dokaz o registraciji u odgovarajućem profesionalnom ili drugom registru u zemlji u kojoj su registrirani ili da osiguraju posebnu izjavu ili potvrdu nadležnog tijela kojom se dokazuje njihovo pravo na obavljanje profesionalne djelatnosti, koja je u svezi s predmetom nabave.

Izvor: Hercegovina.info

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar