Elektroprivreda HZ HB zapošljava na neodređeno 65 djelatnika od čega je 2 u HE Rama

Elektroprivreda HZ HB zapošljava na neodređeno 65 djelatnika od čega je 2 u HE Rama

Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg-bosne raspisala je natječaj za prijem 65  djelatnika na neodređeno. Uz to su još 24 mjesta  predviđena za vježbenike odnosno pripravnike. Zanimljivost ovog natječaja je i u tome što su svega 2 radna mjesta predviđena u HE Rama koja proizvodi više od 50 posto ukupne energije u sustavu EP HZ HB.

Na neodređeno će osobe biti zaposlene u Mostaru, Prozor-Rami, Čapljini, Grudama, Jajcu, Neumu, Čitluku, Širokom Brijegu, Livnu, Drvaru, Orašju, Ljubuškom, Kupresu i Usori.

Borba za nova radna mjesta će sigurno biti velika, posebice za ona 2 Prozor-Rami.

Sjetimo se nedavne predizborne kampanje i bit će nam svima jasno. Kako je planirano preuzimanje iz mostarske centrale tako se određuju i radna mjesta.

Ostaje otvoreno pitanje zašto se politički dužnosnici iz Rame koji pripadaju stranci što upravlja Elektroprivredom HZ HB nisu ažurnije borili da se nađe koje radno mjesto više u Prozor-Rami.

Odgovor na to pitanje nije teško dobiti. Stranačka stega je jača od borbe za svoju sredinu što je do sada vrlo često pokazivano.

Dobro bi bilo da građani kojima je zaista potrebno radno mjesto nekada mogu pokucati i na vrata direktora HE Rama, u uprvu EP HZ HB u Mostaru, a ne samo na vrata Općine Prozor-Rama.

Natječaj za posao u EP HZ HB

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar