Elektroprivreda nabavila dva vozila “srednje klase” u vrijednosti 110.000 KM, za otvorenje zgrade potrošeno 20.000 KM

Elektroprivreda nabavila dva vozila “srednje klase” u vrijednosti 110.000 KM, za otvorenje zgrade potrošeno 20.000 KM

Javno poduzeće Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg-Bosne odlučila je vozni park proširiti za dva nova vozila ukupne vrijednosti preko 110 tisuća maraka bez PDV-a, a manfestacija otvorenja poslovne zgrade u Posušju koštala je skoro 20 tisuća maraka, piše Hercegovina.info.

Prema podacima portala javnih nabavki vozilo više srednje klase, kako ga nazivaju u natječajnoj dokumentaciji, košta 62 tisuće maraka bez PDV-a, a ugovor s mostarskim Apolom koji je ovlašteni zastupnik za prodaju i servis Škoda i Seata potpisan je 26. kolovoza. Kako smo i navikli na ovim natječajima, Apolo je bio jedini ponuđač te se jedini prijavio na natječaj.

Sumnju u transparentnost natječaja svakako budi i dvije točke natječajne dokumentacije koje je trebao ispoštovati budući isporučitelj vozila a to je da najviša vrijednost prihvatljive ponude iznosi 62.000 maraka, a isto toliko iznosi i najniža vrijednost prihvatljive ponude. Takvu ponudu su i dobili.

U vozni park tog poduzeća stiže i ‘vozilo srednje klase’ u vrijednosti 49.500 maraka bez PDV-a. Javna nabavka je identična pa tako i za ovo vozilo je bio jedini ponuđač navedeni Apolo.

 

Elektroprivreda HZ-HB 2. rujna potpisala je ugovor i sa širokobriješkom ‘PT-Grupa’ zbog manifestacije otvorenja nove poslovnice u Posušju.

Usluge restorana i usluge posluživanja hrane platili su 19.500 tisuća maraka.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar