Enis Bešlagić strastveno navijao za Vatrene: Bravo Hrvatska!

Enis Bešlagić strastveno navijao za Vatrene: Bravo Hrvatska!

Sinoć je sve bilo u znaku pobjede hrvatske nogometne reprezentacije koja je na Svjetskom prvenstvu u Kataru pobijedila Brazilce. Slavile su i brojne poznate osobe, a među njima, i proslavljeni glumac Enis Bešlagić.

Nogometna reprezentacija Hrvatske plasirala se u polufinale Svjetskog prvenstva nakon što je u uzbudljivom meču poslije penala pobijedila Brazil rezultatom 4:2, a trijumf Vatrenih slavio širom regije. – piše Klix.ba

Bešlagić je vatreno navijao za nogometnu reprezentaciju iz susjedstva, a na svom Instagram storyju objavio videosnimak na kojem slavi pobjedu Hrvatske.

“Bravo Hrvatska”, govorio je.

Inače, Bešlagić već dugi niz godina radi u Hrvatskoj, a jednom prilikom je pojasnio i zbog čega radi u susjedstvu, a ne u BiH.

“Radim u Hrvatskoj jer me u Bosni ne zovu baš, kao i mnogi gastarbajteri po svijetu što rade. Zato svaki dinar pošteno zaradim i ne kradem kao neki veliki domoljubi. Domovina je jedna, a to ne znači ako snimaš izvan nje da ne pripadaš istoj. Po tome bi sportaši trebali igrati samo za BiH klubove. Ali mene baš i nešto ne zovu u reprezentaciju BiH kad se dijele uloge, a i ne treba… Tamo gdje me poštuju sa svim onim što ja jesam, onda dajem i ja ljubav i svoju zahvalnost. Puno šire gledam na to i nikada nisam želio biti niti kantonalni niti federalni glumac. Onaj koji krade svoju domovinu je izdajica, a ne onaj koji poštenim radom pokazuje ljubav”, napisao je tada Enis.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing