EP U21: Hrvatska bez polufinala

EP U21: Hrvatska bez polufinala

Nakon dva odigrana kola u ovoj skupini Rumunjska i Francuska imaju po šest bodova, dok su Engleska i Hrvatska bez bodova.

Hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine izgubila i u svom je drugom nastupu u skupini C na Europskom prvenstvu u San Marinu, ovoga puta bolja je bila Francuska sa 1-0 (1-0).

Ovim porazom Hrvatska je izgubila izglede za prolaz u polufinale, a samim time i plasman na Olimpijske igre koje će se sljedeće godine održati u Tokiju. Strijelac jedinog gola bio je Moussa Dembele u 8. minuti. U ranije odigranom susretu 2. kola Rumunjska je u Ceseni svladala Englesku sa 4-2 (0-0).

Nakon dva odigrana kola u ovoj skupini Rumunjska i Francuska imaju po šest bodova, dok su Engleska i Hrvatska bez bodova. Francuzi i Rumunji će tako u ponedjeljak u međusobnom susretu odlučivati o prvom mjestu u skupini, dok će Hrvatska i Engleska u San Marinu igrati za prestiž, prenosi Hina.

Plasman u polufinale, koje osigurava vizu za olimpijske igre u Tokiju 2022. godine, osigurat će pobjednici skupina, te najbolje drugoplasirana reprezentacija iz tri skupine.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing