Europski pokret u BiH uručio Plaketu općini Prozor-Rama

Europski pokret u BiH uručio Plaketu općini Prozor-Rama

Dana  29.06.2015. godine, tradicionalno po deseti put, Europski pokret u BiH organizirao je Svečanu akademiju povodom obilježavanja Dana Europe u BiH, koja je održana u Domu kulture u Brčkom.

U sklopu manifestacije uručena su „Europska priznanja“ zaslužnim pojedincima i kolektivima iz zemlje, regije i svijeta, koji su svojim radom dali doprinos ubrzanju procesa EU integracija ili podizanju međunarodnog ugleda BiH iz oblasti političkog djelovanja, ekonomije, lokalne zajednice, medija, nevladinog sektora, kulture, sporta, te domaće i inostrane diplomacije.

Dobitnik „Europskog priznanja“ za lokalnu samoupravu je općina Prozor – Rama, temeljem svog otvorenog rada uz uvažavanje europskih standarda i načela, temeljem ostvarenih rezultata u oblasti prekogranične suradnje i suradnje sa međunarodnim institucijama i organizacijama. Plaketu je preuzeo Ilija Cvitanović, zastupnik u Skupštini Hercegovačko-neretvanske županije, priopćeno je na službenoj stranici Općine.

Još jednim vrijednim priznanjem općina Prozor – Rama pridružila  se nevelikoj grupi gradova i općina u Bosni i Hercegovini koje dokazuju otvorenost prema europskim procesima.
Čestitamo!

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar