Fanovi Eurosonga uvjereni da bi Markova “Moli za nas” Hrvatsku odvela u finale

Fanovi Eurosonga uvjereni da bi Markova “Moli za nas” Hrvatsku odvela u finale

Nakon što se Mia Dimšić nije plasirala u veliku završnicu Eurosonga uslijedio je niz kritika na račun HRT-a, organizatora Dore.

Nižu se reakcije Hrvata na Mijin neprolazak. Žestoko kritiziraju HRT i koreografa Igora Barberića, a sad navijaju za Srbiju: ‘Umetnica do pobjede!‘

Hrvatski fanovi Eurosonga mišljenja su kako bi se drugoplasirani s ovogodišnje Dore Marko Bošnjak s pjesmom ‘Moli za nas’ koju mu je napisao Vlaho Arbulić uspio domoći finala.

Ovog 18-godišnjeg mladića gledali smo u Pinkovim zvezdicama gdje je odnio pobjedu, a proteklih godina objavljivao je obrade pjesama koje je publika imala priliku čuti na njegovom YouTube kanalu.

– Šteta da nas Marko nije ove godine predstavljao, sigurna sam da bi ušao u finale. / Neću nikad prežaliti što Marko nije pobjedio na Dori. Pjesma ima jednu mističnu atmosferu koja bi dobro prošla na Eurosongu. / Mali Marko bi kao od šale prošao u finale u onakvoj konkurenciji, njegova pjesma je totalna drugačija, nadam se da će iduće godine opet na Doru – samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar