Filip Hrgović nokautirao Molinu

Filip Hrgović nokautirao Molinu

Filip Hrgović je nokautirao Amerikanca Erica Molinu! U dvoboju teške kategorije Hrgović je pobijedio 37-godišnjeg američkog boksača u trećoj rundi nakon što je ovaj prve dvije jedva preživio.

Nisam ja udarao u stražnji dio njegove glave, nego ju je on okretao i tako taj dio postavljao pred moje udarce koji su bili ispravni. Osim toga, tu je sudac koji je sve vidio, staloženo je prokomentirao još znojni Hrgović

Hrgović se nametnuo od samog početka meča i 15 sekundi prije isteka prve runde srušio je serijom udaraca Molinu, kojeg je spasio gong za istek runde.

Nakon pola minute u drugoj rundi Molina je opet srušen, no Amerikanac se potom vratio s nekoliko opasnih udaraca, prenosi Gol.hr.

Filip 20 sekundi prije isteka druge runde udarcem u jetra šalje Molinu i treći puta na pod, ali ponovno zvono odgađa kraj borbe. No, minutu prije kraja treće runde Hrgović desnim krošeom obara i po četvrti puta Molinu, a sudac konačno prekida neravnopravnu borbu.

Hrgoviću je deseta pobjeda u isto toliko profesionalnih borbi, a Molina mu je dosad bio najozbiljniji protivnik s obzirom da se Amerikanac meksičkih korijena čak dvaput borio za titulu svjetskog prvaka.

Kasno večeras u Riyadu očekuje nas dvoboj za naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji po verzijama IBF, WBO, WBA i IBO između Andyja Ruiza i Anthonyja Joshue

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar