• Mladi župe Prozor izveli predstavu “Božić dolazi”
  • Mladi župe Prozor izveli predstavu “Božić dolazi”

Mladi župe Prozor izveli predstavu “Božić dolazi”

Mladi župe Prozor izveli su predstavu “Božić dolazi” na sceni kino dvorane u Domu kulture u Prozoru.

Publika je tako imala priliku kroz priču jedne prosječne obitelji i njezinu pripremu za Božić shvatiti važnost obitelji koja u ovim vremenima uz nedostatak komunikacije ipak mora pronaći zajednički jezik. Predstavu su pripremili mladi župe Prozor sa župnim kapelanom Josipom Antukićem, a mladima su ovom prilikom pomogle i profesorice Ankica Markešić i Anđa Papak.

“Predstava je ovo koja govori o manjku komunikacije u obitelji u jednom predbožićnom ambijentu. (…) Jedno veliko hvala profesoricama Ankici Markešić i Anđi Papak koje su izdvojile svoje vrijeme i pomogle nam pri realizaciji ove predstave. Hvala našim mladima koji nisu zakopali svoje talente, nego su odlučili raditi na sebi i ponuditi nama nešto kvalitetno”, kazao je prije samog početka predstave kapelan Josip Antukić.

Mladi su zajedničkim snagama radili na scenariju, kostimografiji i scenografiji, a potrudili su se na najbolji način uljepšati žiteljima općine Prozor-Rama vrijeme Došašća u kojem svi vjernici dočekuju Božić.

“Ovog puta imamo sve, naše mlade koji su nas upozorili i uprizorili događanja u iščekivanju Božića u obitelji, Advent i sam događaj Kristovog rođenja – Božić. Također su ti svi koji su sudjelovali da se sve ovo na ovakav način dogodi. Podijeljena radost je uvijek njeno umnažanje”, kazao je između ostaloga prozorski župnik don Marko Tomić po završetku predstave.

Sve fotografije uskoro pogledajte na službenoj Facebook stranici Ramskog Vjesnika: FOTOGALERIJA

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar