FOTO: Održana peta Izložba radova i rukotvorina djece i osoba s posebnim potrebama

U gradskom parku u Prozoru danas je održana peta po redu izložba radova i rukotvorina djece i osoba s posebnim potrebama pod nazivom „Pokažimo što znamo i umijemo“.
 
Izložba je održana u sklopu manifestacije Ramske jeseni u organizaciji UG RDPP „Djeca nade“ Prozor-Rama.
 
Na izložbi je sudjelovalo 6 organizacija: "Neven" Prijedor, "Sunce" Pale, "Leptir" Bugojno, "Drin" Fojnica, "Vedri osmijeh" Mostar i UG RDPP „Djeca nade“ Prozor-Rama.

Program je započeo u 11:00 sati kad se nazočnima obratila Milijana Beljo, predsjednica UG RDPP „Djeca nade“ Prozor-Rama, koja je pozdravila prisutne izlagače i goste, zaželjela im dobrodošlicu i ugodan boravak u Prozoru.
 
Pomoćnik načelnika općine Prozor-Rama za razvoj, poduzetništvo, obrt i financije Josip Juričić proglasio je izložbu otvorenom.
 
Nakon službenog dijela članovi UG RDPP „Djeca nade“ Prozor-Rama i volonteri su u sklopu projekta izveli nekoliko pjesmica, kojima su posjetitelji bili oduševljeni, i pokazali prisutnima što mogu i umiju.
 
Za zabavni dio programa bio je zadužen  klaun Saša i Udruga " Srce puno osmijeha" iz Sarajeva.

Izložba je bila prodajnog karaktera. Sponzori ove izložbe osim Općine Prozor-Rama, kao generalnog sponzora bili su: Alf market, Marbo Laktaši te medijski pokrovitelji Radio Rama, ramski-vjesnik.barportal.eu i prozor-x.com.
 

 
 
 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar