FOTO: OŠ Marka Marulića Prozor svečano obilježila Dan škole

U prepunoj dvorani Doma kulture u Prozoru danas je svečano obilježen Dan škole OŠ Marka Marulića.

Program je u 11 sati otvorio ravnatelj istoimene škole Slavko Bilić koji je nakon svojih uvodnih riječi dobrodošlice i pozdrava uručio nagrade učenicima koji su kroz ovu školsku godinu ostvarili uspjeh na različitim školskim natjecanjima.

Potom se  Šimun Novaković, zamjenik ravnatelja Arhiva Bosne i Hercegovine osvrnuo na povijest rada škole i na početke školstva u općini Prozor Rama te je ravnatelju Slavku Biliću uručio najstariji sačuvani pisani dokument u povijesti rada OŠ Marka Marulića u Prozoru.

U nastavku programa učenici ove škole su kroz prekrasnu priredbu koja se sastojala od niza plesnih, folklornih i gimnastičkih koreografija, pjesama, igrokaza i recitacija čestitali svima Dan škole, a svim majkama Majčin dan.

Voditelji programa bili su učenici Anita Knežević i Ivan Čuljak.

Za prelijepu dekoraciju pozornice zaslužni su učenici i učiteljice Područne škole Lug.

Na današnjoj priredbi nastupio je i školski zbor „Djeca Rame“ koji od njegovog osnutka vodi pof. Biljana Glibo, a isti je iznjedrio brojne glazbenike i sada već odrasle ljude.

Istoimeni zbor ove godine slavi dvadesetu godišnjicu svoga postojanja u povodu čega će se u četvrtak 30. travnja 2015. godine održati svečani koncert.

Svi ste pozvani i svi ste dobrodošli na ovaj koncert!

Svim djelatnicima i učenicima (bivšim i sadašnjim)  OŠ Marka Marulića Prozor čestitamo Dan škole te im želimo uspjeh u daljnjem radu i procesu obrazovanja.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar