FOTO: Ramske Čuvarice ponovno oduševile sarajevsku publiku

U organizaciji Vrhbosanske nadbiskupije i PU Dječjeg vrtića "Sveta obitelj", u suradnji sa župom Uznesenja BDM Stup danas je u dvorištu župne crkve na Stupu održan Humanitarni koncert "Djeca pomažu siromašnima", s početkom u 17 sati.

 
Na koncertu je, kao i prethodne godine nastupila naša Etno skupina "Čuvarice" HKUD-a Rama, pod vodstvom mag. glazbe i etnomuzikologije Biljane Glibo.
 
Pored naših Čuvarica, na koncertu su nastupili: Mate Bulić, Halid Bešlić, HKUD Valpovo, zborovi Gimnazija KŠC-a i JU Gimnazija Ilidža, Zbor PU DV "Sveta obitelj", VIS "Emanuel", Zbor "Caritasovac", KUD Bjelovar i FRAMA Posušje. 

" Sam koncert je već prerastao u tradiciju, ove godine je peti – jubilarni, koncert.
Primarni cilj ovogodišnjeg koncerta je  prikupljanje sredstava za djecu poplavljenih područja Vrhbosanske nadbiskupije. Ovim koncertom želimo kod djece, a i javnosti podići svijest o siromaštvu koje je oko nas te o potrebi da svatko od nas, bio stariji ili mlađi, pruži ruku podrške ljudima u nevolji. Humanitarni rad iziskuje puno truda te zahtijeva otvoreno srce kao i mnoga financijska sredstva"
, kazala je za Ramski vjesnik č.s.Kata Ostojić ravnateljica Dječjeg vrtića "Sveta obitelj" u sarajevu i zamjenica ravnatelja Caritasa.

Publika je, kako doznajemo, oduševljena nastupom naših Čuvarica, a Domaćin je mag. Biljani Glibo uručio buket cvijeća u znak zahvalnosti za sudjelovanje na ovom humanitarnom koncertu. 

Tijekom koncerta bila je izložena i prodajna izložba rukotvorina iz kreativne radionice.

Koncert je trajao do 19 sati, nakon čega je uslijedio prigodni domijenak za sve prisutne.

Čestitke Čuvaricama i od Ramskog vjesnika, a Vladi Kudiću zahvaljujemo na fotografijama!

 

 
 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing