FOTO: Svečanost dodjele literarnih nagrada

Na svečanosti održanoj večeras u Domu kulture u Prozoru uručene su nagrade pobjednicima na Natječaju JU KŠC/KSC Prozor-Rama za najljepši literarni rad za učenike osnovnih i Srednje škole u općini Prozor-Rama.
 
Prvo mjesto i nagradu od 200,00 KM osvojila je Ivona Kapčević, drugo mjesto i nagradu od 100,00 KM osvojio je Martin Ivić i treće mjesto i nagradu od 50,00 KM osvojio je Tomislav Marić.
 
Nagrade za osnovne škole nisu dodijeljene, jer pristigli radovi nisu zadovoljili tražene kriterije, ali su učenici koji su poslali radove nagrađeni knjigama školske lektire, kao poticaj budućem pisanju.
 
Knjigu su dobili: Brigita Babić, Lucija Radić, Ivana Dragić, Ana Ivančević i Ilija Burić iz OŠ Marka Marulića Prozor i Marlena Šimunović iz OŠ Ivana Mažuranića Gračac.
 
Novčanom nagradom od 100,00 KM općinski načelnik dr. Jozo Ivančević je nagradio Anu Ćuk iz OŠ fra Jeronima Vladića za osvojeno prvo mjesto na županijskom natjecanju iz recitiranja.
 
Svečanost su nastupom uljepšali: Marija Čališ, Anamarija Biloš i Ivan Ivančić i Vokalna skupina Arabella.
 
Zahvaljujemo svima, kao i medijskim pokroviteljima:  www.ramski-vjesnik.bawww.rportal.euwww.rama-prozor.infowww.prozor-x.com i  Radio Rami.
 
JU KŠC/KSC PROZOR-RAMA

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar