FOTO: Završna priredba Tjedna kreativnosti u Prozoru

Jučer (16. srpnja 2015.) je u Domu kulture u Prozoru održana završna priredba projekta "Tjedan kreativnosti". 

Dramska, likovna i glazbena grupa koje su djelovale unutar ovog projekta predstavile su se na ovom događaju.
Prisutni su prije otvaranja priredbe imali priliku pogledati fotografije iz realizacije projekta "Tjedna kreativnosti", među kojima su bili i radovi likovne grupe.

Priredbu je otvorio bend K.R.P.A. koji čine Luka Lovrić, Amir Grcić, Petar Zadrić i Marin Šakota nakon čega je uslijedio je dramski komad "Romeo i Julija na ramski način" u izvedbi dramske grupe projekta.

U programu su nastupile i mlade ramske glazbene nade: Marko Bošnjak i Barbar Bilić. 

U završnom dijelu priredbe dodijeljeni su certifikati i zahvalnice sudionicima projekta i onima koji su na određeni način pomogli realizaciji istog.

"Još jednom se želimo zahvaliti Foto-videu "Flash", Radio Rami i Kulturno-sportskom centru Prozor-Rama na podršci koji su nam iskazali. Također, hvala svima koji su došli na priredbu i tako pokazali da cijene naš rad. 
Posebna zahvala našem velikom bratu Emiru Zulejhiću, članu Upravnog odbora ASuBiH-a, koji je pomogao pri realizaciji ovog projekta. Jedno predivno i poučno iskustvo je iza nas, prvi veći i samostalni projekt Lokalnog tima ASuBiH-a Prozor-Rama je gotov, ali već imamo u planu nove aktivnosti."
, istaknuli su članovi Lokalnog tima A SuBiH- a Prozor Rama.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar