Gdje je nestao?

Gdje je nestao?

Nemoguće je ne postaviti pitanje zašto Ante Pavličević nije došao na sučeljavanje s načelnikom dr Jozom Ivančevićem koje je trebalo biti danas na Radio „Rami“.

Na  zakazano sučeljavanje kandidata za načelnika općine Prozor – Rama u izravnom programu Radio – Rame nije došao Ante Pavličević, iako je bio uredno obaviješten. Pitanje se nameće samo po sebi. Isto tako se nameće i odgovor. Klica savjesti je ipak možda proradila ili nije?

U vrijeme kada je trebala biti emisija sučeljavanja Pavličević je u pratnji Sulje Kmetaša obilazio pojedina mjesta. U ime Koalicije hrvatskih stranaka obilazio je neka sela umjesto da se predstavi  i suoči sa realnošću. To izbjegavanje jasno govori koliko je sprema n suočiti se sa izazovima. To pokazuje da Anti Pavličeviću nikada nije ni bilo stalo do programa i planova, do predstavljanja programa rada slušateljima Radio Rame, žiteljima Rame.

Ovakav stav pokazuje bolesno stanje kada se glasovi ne traže programima i planovima, već lažiranjem tuđih potpisa, smišljanjem bugarskih vlakova, sve u nekim garažama i sve u strahu.

Pozivamo na bar malo dostojanstva, na poštivanje naroda i na poštivanje izborne volje naroda.

Kako pokazati poštovanje kada se i prije nemogućeg dolaska na vlast vara žitelje općine Prozor-Rama.

 

Prozor – Rama, 28.09.2016.                                                                       HDZ 1990 Prozor – Rama

Izborni stožer

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar