Gorio autobus u Prozor-Rami, u Mostaru dva automobila

Gorio autobus u Prozor-Rami, u Mostaru dva automobila

Autobus je gorio na području Prozor – Rame, priopćeno je iz Županijskog operativnog centra civilne zaštite. Također, brzom intervencijom vatrogasaca spriječeno je stvaranje veće materijalne štete na autobusu koji je gorio od 22:00 – 23:00 na cesti M-16.2 u mjestu Lug.

Jedan automobil gorio je u mostarskom naselju Opine ispred obiteljske kuće, dok je drugi gorio nakon prometne nesreće u Dubrovačkoj ulici.

Također, brzom intervencijom vatrogasaca spriječeno je stvaranje veće materijalne štete na autobusu koji je gorio od 22:00 – 23:00 na cesti M-16.2 u mjestu Lug.

Od tehničkih intervencija izdvaja se uklanjanje prosutog goriva u Dolini sunca u Mostaru, te dostava pitke vode u Jablanici. Iz JP-a EP BiH javljaju kako će biti isključenja u Konjicu i to: – Od 08:00 do 18:00 sati,  Strgonice, Donje Selo, Branilaca Konjica, Cagare, Donje Polje,  Glavičine, Glavičine, Gornja Bijela, Gornje Polje, Hadžića Polje, Jošanica, Mladeškovići, Polje Bijela, Prevlje, Puhale, Ravni Kuk, Trbića Polje i Turija. – Od 09:00 do 15:30 sati, Ovčari. Iz Vodovoda javljaju kako je vodoopskrba uredna.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar