GS Holding organizira Info dan za zainteresirane radnike

GS Holding organizira Info dan za zainteresirane radnike

GS HOLDING GmbH, Regensburg, Njemačka kao investitor u buduću tvornicu za proizvodnju metalnih proizvoda u Prozoru – Rami, u suradnji sa Općinom Prozor – Rama, objavljuje Javni poziv za prikupljanje prijava zainteresiranih za rad u novoj tvornici u Prozoru, posebno onih metalske struke te najavljuje Info dan – prezentaciju planova investitora vezanih za novu tvornicu u Prozoru.

Prezentacija i prikupljanje prijava održati će se dana 30.10.2021. (subota) u Kino dvorani u Prozoru sa početkom u 11 sati.  Slanje prijava za one koji ne budu u mogućnosti sudjelovati na Info danu naknadno će se definirati

Pozivaju se zainteresirani  za rad u tvornici GS – RAMA, posebno inženjerski kadar i osobe sa znanjima u oblasti obrade metala, da sudjeluju na Info danu i prijave se za novi posao.

Napominjemo da će taj dan biti upriličeno službeno potpisivanje Ugovora o  potpori za zapošljavanje po projektu „GS – RAMA “ između Snježane Kopruner, direktorice GS HOLDING GmbH Regensburg,  i Joze Ivančevića, načelnika Općine Prozor – Rama.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar