HDZ 1990: Jozo Ivančević, biramo čovjeka i načelnika

HDZ 1990: Jozo Ivančević, biramo čovjeka i načelnika

U današnjem radijskom sučeljavanju i u svim ostalim izjavama, a posebno u čestim razgovorima sa narodom, načelnik dr. Jozo Ivančević pokazao se spremnim i stabilnim na daljnje kvalitetno vođenje Općine Prozor – Rama. Na daljnji razvoj infrastrukture, potpore obiteljima, djeci, učenicima, studentima, gospodarstvu, poljoprivredi, turizmu, okolišu, kulturi, sportu… Jer, dr. Jozo Ivančević je jednostavno čovjek i načelnik.

 

Međutim, politički napadi na općinskog Načelnika, dr. Jozu Ivančevića od strane vrhuške HDZ-a BiH, a preko ubačenih kandidata iz Mostara, Sarajeva, Zagreba ili Uskoplja, doživljavaju svoj vrhunac.

 

Udara se svim sredstvima samo s jednim ciljem, a to je otimanje Proračuna Općine i njegovo usmjeravanje u druge centre. Onako kako je to uvijek i bilo ranije. Nijedan kandidat s konkurentskih lista nije imao prijedlog kako povećati proračun, kako donijeti Općini više sredstava. Jer, oni  su spremni raditi onako kako im iz Mostara zapovjede, jer mnogima od njih Rama ništa niti ne znači. A kad bi bilo po njihovom, ovoj općini bi se dogodilo ono što se dogodilo Pratarskom gaju na Draševu – isječen, ogoljen, devastiran, sve za sitne novce.

 

Pozivamo sve žitelje općine Prozor – Rama koji imaju pravo glasa da u nedjelju iskoriste to pravo i glasuju za najbolje u ovoj općini – za čovjeka i načelnika dr. Jozu Ivančevića! Kao i za listu HDZ 1990 koju predvodi dr. Mara Anđelić na kojoj su osobe rođene u Rami i koje žive u Rami.

 

Zajedno smo radili, zajedno i nastavljamo, JER VOLIMO RAMU!

 

HDZ 1990 Prozor-Rama, priopćenje za javnost, 13. studenog 2020. god.

 

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing