HDZ 1990: Podrška turističkim djelatnicima u Bosni i Hercegovini

HDZ 1990: Podrška turističkim djelatnicima u Bosni i Hercegovini

Hitno donesite odluku o potpunom otvaranju granica Bosne i Hercegovine za sve one koji su zainteresirani kao turisti doći u Bosnu i Hercegovinu.

Ne igrajte političke igre ondje gdje nema nikakve potrebe za politikanstvom i političkim nadmudrivanjem, narodu nije do nadmudrivanja i do političkih igri. Narodu treba kruha, a ne političkog nadmudrivanja. Svi turistički kapaciteti su u potpunosti prazni i turistički djelatnici su na izdisaju, nadam se da ste svjesni toga i da prepoznajete svoju odgovornost. Dok se cijeli svijet otvara, Bosna i Hercegovina zbog neodgovornosti političara i nebrige za gospodarstvo vlastite države koje tone sve dublje i dublje bavi se politikanstvom i sama sobom.

Ako ne otvorite granice za turiste ostat ćemo jedina zemlja u regiji koja poklanja svoje resurse susjedima, jer umjesto da omogućimo turistima da troše u BiH mi ih na ovaj način šaljemo drugima. Apsolutno podržavamo turističke djelatnike s prostora Bosne i Hercegovine i tražimo da hitno donesete odluku o slobodnom ulasku u Bosnu i Hercegovinu.

Devedesetka HDZ 1990

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar