HDZ 1990 Prozor-Rama : Obmane i prevare svojih ljudi

HDZ 1990 Prozor-Rama : Obmane i prevare svojih ljudi

Kampanju koju vrlo panično ovih dana provodi HDZ BiH Rama ocjenjujemo kao pokušajem prevare i obmane upravo članova i simpatizera te stranke. Lupetanjem o postupcima koje provodi HDZ 1990 Prozor – Rama oni imaju očigledni cilj prevariti svoje glasače, zamagliti silne nezakonitosti, pohlepe, prevare, otimačine koje su provodili nekada a pokušavaju provoditi i sada preko fondova i institucija koje su im na raspolaganju.  
 
HDZ-e 1990 je stranka proeuropske orijentacije  sa zauzetošću za lokalne, nacionalne, državne  i osobne vrijednosti. U skladu sa tim općeljudskim vrijednostima djeluje i općinska organizacija Prozor-Rama koja je u svom dosadašnjem radu pokazala zauzetost za našu lokalnu ramsku zajednicu, odupirući se uspješno svim mešetarenjima koja dolaze iz Mostara i drugih centara moći.  
 
Svoj angažman pokazujemo kroz rad Općinskog vijeća i rad načelnika dr. Joze Ivančevića. Podržavamo sve koji rade na istim načelima.  
 
Ne čudi nas reagiranje HDZ-a BiH Rama koje dolazi nakon svake sjednice Općinskog vijeća (najčešće kad se okupe lideri iz Mostara, Čapljine i Sarajeva). Briga za ovaj puk treba biti kroz rad u pripremama Vijeća i na samom Vijeću a ne nakon završetaka sjednice. Svjesno izbjegavanje rada i davanja konstruktivnih prijedloga služi samo za dnevno politikantstvo. 
 
Svi dobronamjerni pojedinci i organizacije su dobro došle u kreiranju pozitivnih ideja u korist budućnosti naroda naše  općine. Spremni smo na suradnju sa svima koji su konstruktivni u svom radu. 
 
HDZ-e 1990 je stranka otvorena za sve pozitivne prijedloge u korist Prozora – Rame, bez traženja suglasnosti sa viših razina kao što to mora činiti Općinska organizacija HDZ-a BiH odlazeći po pamet i savjest u Mostar i dalje.  Dobar proračun ove općine izaziva zavist i pohlepu koja se ne zaustavlja u Rami. Međutim, Proračun općine Prozor-Rama je proračun ovog naroda i ničiji drugi. Tako će i ostati još dugo, a mostarskim i inim slugama ramski narod, pa i njihovi dosadašnji glasači, siti prevara i obmana, presudit će i na slijedećim izborima a nadamo se i na sudovima. 

I na kraju, u dodatku ovog priopćenja, kao dokaz da trebate prvo počistiti ispred svojih vrata, pogledajte kako ste vi donosili Odluke po naredbama iz Mostara i trgujući Ramom za neka druga hercegovačka mjesta.  

OO HDZ 1990 Prozor-Rama 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar