HDZ 1990 Prozor-Rama poručuje: Čović u Rami blisko surađivao s Komšićem

HDZ 1990 Prozor-Rama poručuje: Čović u Rami blisko surađivao s Komšićem

Općinska organizacija HDZ 1990 Prozor-Rama uputila je priopćenje za javnost u kojem govori o  tekućem izbornom  procesu u Prozoru – Rami kada je odvijana  bliska suradnja Čovićevog HDZ-a i Komšićevog DF-a!!!

U svom dopisu javnosti HDZ 1990 Prozor – Rama ističe da je prije manje od mjesec dana, kroz dogovor  Čovića i Komšića, došlo do razmjene biračkih odbora upravo u Prozoru – Rami, vjerojatno i u drugim mjestima.

Vidljivo je to iz rješenja Općinskog izbornog povjerenstva, u kojima stoji da su na biračkom mjestu Ustirama  članovi biračkog odbora ispred Komšićeve stranke bili Marko Džalto, zamjenica Marijana Džalto, a na biračkom mjestu Ljubunci u isto ime Jure Jurić i  Branimir Jurić.

Kako navode iz Devedesetke imenovane osobe su poznati pripadnici HDZ-a BiH, a u biračkim odborima bili su u ime Komšićevog DF-a!

„Svi mi surađujemo sa raznim strankama i pojedincima kako bismo osigurali neki svoj nadzor nad biračkim procesom. Međutim, samo oni licemjerni i neiskreni mogu ni mjesec dana poslije suradnje pokretati izglasavanje statusa nepoželjne osobe upravo svom partneru“, stoji u dopisu koji je medijima uputio HDZ 1990 Prozor – Rama.

„Dobro bi bilo da ovo pokušaju objasniti ne nama iz Devedesetke, već svojim glasačima koji trebaju shvatiti sve ove igre. Znamo da su naloge i za suradnju i za proglašenje nepoželjnim  Željka Komšića dobivali iz Mostara, ali preporučamo da ovo pojasne svojim riječima, bez traženja mišljenja od svoje centrale u Mostaru“, stoji na kraju dopisa HDZ-a 1990 Prozor – Rama.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar