• HKK Rama je najbolji klub u No1 Ligi mladih SBŽ
  • HKK Rama je najbolji klub u No1 Ligi mladih SBŽ

HKK Rama je najbolji klub u No1 Ligi mladih SBŽ

Nakon odigranog 23. kola prvenstva u No 1 Ligi mladih košarkaša Srednjobosanske županije košarkaši Rame drže dvije vodeće pozicije u konkurenciji juniori i pioniri, te drugo i peto u konkurenciji selekcija predpioniri i kadeti.

U dosadašnjem prvenstvu pioniri Rame su pretrpjeli samo jedan poraz, a koliko je ova selekcija talentirana i daleko najefikasnija govori koš razlika +457 koševa.

Juniorska selekcija Rame također drži prvu poziciju sa svega jednim porazom i 6 pobjeda, a ujedno su ekipa s najviše postignutih koševa i najboljom koš razlikom u konkurenciji juniora.

U kategoriji predpioniri Rama drži drugu poziciju, ali je glavni konkurent za osvajanje prvenstva.

Kadetska selekcija Rame također ima najbolju koš razliku i tri zaostale utakmice, što bi i njih na kraju moglo dovesti na sami vrh ljestvice.

S ovim rezultatima mladih košarkaša osiguran je nastup svih naših selekcija u playoff-u. Jedna od selekcija HKK Rama će biti i domaćin završnici.

Ovo je ujedno potvrda vrijednog i upornog rada u HKK Rama koji ima tradiciju i kvalitetu . U redovima HKK Rama je nekoliko košarkaša čiji su talent prepoznali košarkaški stručnjaci iz regije i šire.

Njihovi nastupi i napredak se budno prate tako da je sasvim izvjesno kako će neki od njih zaigrati u redovima nekog košarkaškog velikana.

Naša tri košarkaša, Jozo Cvitanović, Boris Petrović i Josip Raič (2003.godište), ujutro odlaze na međunarodni turnir u Italiju s košarkašima Čapljine, što je još jedna potvrda da u HKK Rama igraju veliki i prepoznati talenti.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing