HKK “RAMA”: Mladi košarkaši “Širokog” slavili u Prozoru

HKK “RAMA”: Mladi košarkaši “Širokog” slavili u Prozoru

Mlađe selekcije HKK “Rama” su u subotu, 18. ožujka 2023. godine, ugostile vršnjake iz Širokog Brijega u sklopu Lige mladih Košarkaškog saveza Herceg-Bosne. 

U prvoj utakmici juniora, domaći košarkaši su se borili ravnopravno sve do zadnje četvrtine kada je ekipa “Širokog” preuzela dominaciju i okrenula rezultat u svoju korist za konačnih 68:87.

U drugoj utakmici mladi kadeti “Rame” nisu uspjeli preokrenuti rezultat u svoju korist te je sastav iz Širokog slavio i u ovom susretu rezultatom 70:77.

Treću utakmicu su odigrali pretkadeti. Jako zanimljiva i uzbudljiva utakmica kroz sve četvrtine, koja je na kraju otišla u produžetak. Nakon produžetka slavili su pretkadeti Širokog 81:88.

Iz HKK “Rama” su također uputili zahvalu brojnim navijačima koji su i ovoga vikenda napunili tribine i podržali seniorski sastav u prvoj utakmici doigravanja za prvaka u susretu protiv “Gruda”.

Serija doigravanja je započela porazom HKK “Rama” 75:88. Doigravanje se nastavlja već u srijedu, 22. ožujka. Susret je u Grudama od 19:30 sati. U slučaju pobjede u Grudama konačan rasplet pratit će se u Rami u trećoj, ujedno, odlučujućoj utakmici.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar