HMNK “Rama” u petak dočekuje ekipu MNK “Čulin Mlin”

HMNK “Rama” u petak dočekuje ekipu MNK “Čulin Mlin”

Malonogometna utakmica između HMNK “Rama” i MNK “Čulin Mlin” igrat će se u sklopu IV. kola Prve futsal lige FBIH-Jug u sportskoj dvorani u Prozoru u petak od 18:00 sati. 

U grupi Jug, za naslov prvaka bori se osam ekipa, a trenutno su na prvom mjestu upravo gosti iz Livna, dok je drugom mjesto zauzela “Rama”. Obje ekipe dijele po sedam bodova, ali ukupnom gol-razlikom, na prvom je mjestu zasjela ekipa “Čulin Mlin”.

“U pripremnom periodu susreli smo se dva puta s ekipom ‘Čulin Mlin’ i u oba susreta bolja je bila ekipa iz Livna. Radi se o zaista odličnoj ekipi koja ima odlične pojedince u svom sastavu te nas sigurno očekuje fantastična utakmica u našoj dvorani ovoga petka! Nadamo se da ćemo u trećem međusobnom susretu konačno izići kao pobjednici i doći do važna tri boda koja bi nas smjestila na prvu poziciju Prve futsal lige FBiH-Jug!”, poručuju iz kluba te dodaju: “Ekipi iz Livna želimo dobrodošlicu, da se ugodno osjećaju u našoj dvorani i našem gradu, i naravno neka pobjedi bolji! Pozivamo našu vjernu publiku da u petak dođe, napuni dvoranu i bude nam dodatni vjetar u leđa da dođemo do nove pobjede i nastavimo u ovom pozitivnom tonu!”

 

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar