• HNK Rama igra jednu od boljih sezona
  • HNK Rama igra jednu od boljih sezona
  • HNK Rama igra jednu od boljih sezona
  • HNK Rama igra jednu od boljih sezona
  • HNK Rama igra jednu od boljih sezona

HNK Rama igra jednu od boljih sezona

Prošlotjednom pobjedom protiv HNK Sloga, HNK Rama je nastavio  niz od 9 uzastopnih pobjeda što je dokaz da HNK Rama igra jednu od boljih prvenstvenih sezona u 2. federalnoj ligi-jug.

U nekoliko  susreta kapetansku vrpcu je nosio Stipo Babić koji je ujedno u samom vrhu  na ljestvici  najboljih strijelaca sa 15 postignutih golova.

Nakon odigranog 22.kola HNK Rama je na 5.mjestu.

Babić je kazao kako dosadašnji tijek prvenstva nije donio nikakva iznenađenja, za prvo mjesto će se boriti Klis i Posušje i do samog kraja prvenstva će biti neizvjesno.

Što se tiče HNK Rama vlada sjajna atmosfera, odradili smo dobre pripreme i ne posustajemo. O tomu svjedoči 9 utakmica bez poraza, odnosno nismo poraženi u drugom dijelu prvenstva-kaže Babić. Dobra je suradnja između trenera, starijih i mlađih igrača, naš oružar je vrlo važna karika kao i navijači kojih je sve više na tribinama- istaknuo je Babić.

Do kraja sezone planiraju  nastaviti pobjednički niz no znaju da će biti teško  jer u zadnja tri kola idu u goste ekipama koje se bore za prvo mjesto

Babić je trener kadetskoj selekciji HNK Rama sa kojom trenutno drži treće mjesto u Omladinskoj ligi.

I najmlađe selekcije, pioniri i predpioniri,  bilježe odlične rezultate . Mladi igrači već lagano zauzimaju svoja mjesta u seniorskoj ekipi te su neki od njih sa svojih 15 i 16 godina već zaigrali za prvi sastav-istaknuo je Babić .

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar