• HNK “Rama” održao Izvještajno-izbornu skupštinu
  • HNK “Rama” održao Izvještajno-izbornu skupštinu
  • HNK “Rama” održao Izvještajno-izbornu skupštinu
  • HNK “Rama” održao Izvještajno-izbornu skupštinu
  • HNK “Rama” održao Izvještajno-izbornu skupštinu
  • HNK “Rama” održao Izvještajno-izbornu skupštinu
  • HNK “Rama” održao Izvještajno-izbornu skupštinu
  • HNK “Rama” održao Izvještajno-izbornu skupštinu

HNK “Rama” održao Izvještajno-izbornu skupštinu

HNK “Rama” održao je Izvještajno-izbornu skupštinu danas, 25. ožujka 2022. godine, u prostorijama kluba. Na skupštini je za predsjednika kluba ponovno izabran Ante Tadić, za zamjenika predsjednika Stipo Babić. Za predsjednicu Skupštine izabrana je Ana Burić, a zamjenika predsjednice Skupštine Ivica Tomić.

Prema Dnevnom redu skupštine, dosadašnji predsjednik i zamjenik Skupštine, predsjednik  zamjenik predsjednika Uprave kluba, kao i pet članova Upravnog, tri člana Nadzornog odbora su razriješeni dužnosti te tri člana Disciplinskog i stegovnog povjerenstva.

Izabrani novi članovi

Prema petoj točki Dnevnog reda jednoglasno su izabrani:

Predsjednik Uprave kluba: Ante Tadić

Zamjenik predsjednika Uprave kluba: Stipo Babić

Predsjednica Skupštine: Ana Burić

Zamjenik predsjednice Skupštine: Ivica Tomić

Upravni odbor: Pero Kovačević, Jure Burić i Hrvoje Šimunović

Nadzorni odbor: Josip Juričić, Zoran Stojanović i Ivan Ćuk

Disciplinsko i stegovno povjerenstvo: Petar Zadrić, Mario Budimir i Ante Markešić.

Prisutni su kroz Izvješće o radu kluba za 2021. godinu upoznati sa svim proteklim djelatnostima, kao i o financijskoj situaciji u klubu kroz Financijsko izvješće za 2021. godinu.

O radu kluba u protekloj godini govorio je dosadašnji i novoizabrani predsjednik kluba Ante Tadić, kao i o aktivnostima kluba, natjecanju u kojemu sudjeluje svih pet selekcija kluba kao i kvalitetnom trenerskom kadru.

“U radu uglavnom imamo podršku Općine Prozor-Rama, jedan smo od rijetkih klubova koji nema članarine. Prošle godine su iz sredstava Općine kupljene trenirke i torbe. Trenutno imamo dva trenera s nacionalnom C licencom, uskoro idu na UEFA C licencu. Trener Stipo Babić trenutno ima UEFA B licencu i vodi seniore i kadete. U planu imamo poslati još dvoje trenera na dodatnu edukaciju. Imamo dosta planova za 2022. godinu. Već od idućeg tjedna planiramo početi raditi tribine, jedan dio ćemo urediti i ofarbati, a postavljamo i oko 300 stolica na tribine. U lipnju planiramo postavljanje umjetne trave, koji bi nas trebao služiti 12-13 godina. Ne vidimo drugog rješenja, jer nemamo pomoćne terene”, kazao je predsjednik kluba Ante Tadić o planovima za 2022. godinu.

Podsjetimo, HNK “Rama” se natječe u Drugoj federalnoj ligi, Grupa jug sa selekcijama kadeti, juniori i seniori. Najmlađe selekcije se natječu u Županijskoj ligi.

Seniori su postigli prosječne rezultate te u polusezoni završili na 9. mjestu s osvojenih 30 bodova. Tijekom cijele godine je odigrano 20 utakmica. U klubu su rezultatom djelomično zadovoljni, iako u zadnje vrijeme vlada pozitivna atmosfera, a nakon nekoliko pobjeda klub je zauzeo 4. mjesto. Stalni problem je broj igrača, pa su seniori primorani posuđivati kadete ili pozvati izgrače iz drugih općina.

Juniori se u sezoni 2020./2021. nisu natjecali. Kadeti su zauzeli treće mjesto u ligi, te konstantno imaju dobre i zadovoljavajuće rezultate. Pioniri su osvojili prvo mjesto u svojoj ligi te s osvojenih 49 bodova stekli pravo natjecanja u prvoj županijskoj ligi. Predpioni također nakon zauzimanja trećeg mjesta u svojoj ligi, stječu pravo na sudjelovanje u prvoj županijskoj ligi.

HNK “Rama” je organizirao i školu nogometa, a zanimanje je bilo veliko.Školu je pohađalo 80 polaznika. Članarina iznosi 20 KM. Broj registriranih igrača svih uzrasta je bio oko 90, dodaju li se i polaznici škole, u 2021. je ukupno registrirano gotovo 170 članova.

Skupština HNK “Rama” je upoznata i s financijskim stanjem kroz 2021. godinu. Izvješća su  prihvaćena uz konstruktivnu raspravu.

 

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar