• HNK “Rama”: Sve selekcije za vikend igraju prvenstvene utakmice
  • HNK “Rama”: Sve selekcije za vikend igraju prvenstvene utakmice

HNK “Rama”: Sve selekcije za vikend igraju prvenstvene utakmice

Ramski nogometaši dočekat će u nedjelju ekipu FK “Turbina” iz Jablanice na Gradskom stadionu u Prozoru u 15:30h. Nakon poraza u Uskoplju, ekipa seniora HNK “Rama” zauzima 10. mjesto s 13 bodova u 2. Ligi FBiH Jug.

Nakon vrlo tvrdog prvog poluvremena u Uskoplju bez mnogo prilika, koncentracija je ipak pala i “Sloga” je ubrzo ostvarila veliku prednost od 3:0, međutim, kako je utakmica odmicala “Rama” se vraćala i uspjela smanjiti rezultat na 3:2. Nogometaši “Rame” u zadnjih pet susreta imaju upisana tri poraza i dvije pobjede.

Jablanička “Turbina” trenutno zauzima četvrto mjesto s 24 boda. Ekipa je u zadnjih pet susreta upisala 3 pobjede i jedan poraz, dok je na susretu s HNK “Brotnjo” iz Čitluka igrala izjednačeno.

Pretpioniri i pioniri

Selekcije pretpionira i pionira HNK “Rama” igraju gostujuće utakmice u Jablanici. S vršnjacima iz FK “Turbina” igrat će u nedjelju u 10:00 i 11:00 sati.

Kadeti

Kadeti HNK “Rama” će također na gostovanje u Gornji Vakuf/Uskoplje. Utakmica između ramskih kadeta i HNK “Sloga” igra se u nedjelju u 11:00 sati.

 

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar