Hrvat napravio kaos na njemačkom kolodvoru, zaustavio vlak, razlog je nevjerojatan

Hrvat napravio kaos na njemačkom kolodvoru, zaustavio vlak, razlog je nevjerojatan

Muškarac (35) iz Hrvatske svojim ponašanjem ugrozio je vlastiti i živote drugih putnika na željezničkom kolodvoru Hennef u saveznoj zemlji Sjeverna Rajna Vestfalija proteklog vikenda.

On je naime sišao na tračnice i zaustavio nadolazeći S-Bahn

Kao razlog za svoje postupke naveo je da je zaboravio svoju prtljagu u vlaku. Savezni policijski službenici pokrenuli su istragu zbog opasne intervencije u željezničkom prometu. Izgubljena prtljaga je kasnije pronađena, piše Fenix Magazin. “U subotu poslijepodne oko 17 sati 35-godišnji putnik iz Hrvatske zaboravio je prtljagu u vlaku na stanici Hennef.

Zatim je zaustavio S-Bahn br. 12 koja se približavala (smjer Siegburg) kako bi ušao u vlak i uzeo je. U svojoj nepromišljenoj namjeri muškarac je sišao na tračnice, tako da je strojovođa prvo dao znak upozorenja pri brzini od cca 60 km/h i odmah pokrenuo hitno kočenje”, navodi policija. Srećom, vlak se na vrijeme zaustavio i nitko nije ozlijeđen.

Savezna policija pokrenula je istragu protiv Hrvata zbog sumnje na opasnu intervenciju u željezničkom prometu. U isto vrijeme, vozač vlaka S19 pronašao je prtljagu i ruksak nakon što se zaustavio na sporednom kolosijeku Horrem.

Nakon što je prtljagu provjerila služba savezne policije, ista je predana uredu za izgubljeno-nađeno Deutsche Bahn AG. Provjerom dokumenata iz prtljage policija je utvrdila da je vlasnik 35-godišnji Hrvat.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing