Hrvatska izabrana za najbolju momčad tjedna

Hrvatska izabrana za najbolju momčad tjedna

Ovo je priznanje Hrvatska dobila iako je izbornik Niko Kovač bio vrlo kritičan i nezadovoljan igrom svojih izabranika u visokoj pobjedi, no sve te kritike, srećom, ipak nisu stigle do Uefinog žirija koji bira najbolje…
 

"Hrvatska je subotnji susret s Norveškom dočekala na vrhu skupine H, no znala je da će, izgubi li tu utakmicu, a Italija pobijedi Bugarsku, pasti na treće mjesto.

Usprkos svemu, Hrvati su, inspirirani i povratkom Luke Modrića u momčad, uvjerljivo pobijedili 5:1. Uz to je Italija s Bugarskom odigrala 2:2 te će Hrvatska kao vodeća momčad skupine H čekati gostovanje azzurra u lipnju", stoji u Uefinom objašnjenju zašto je hrvatska reprezentacija izabrana za najbolju momčad u proteklom tjednu.

Ovo je priznanje Hrvatska dobila iako je izbornik Niko Kovač bio vrlo kritičan i nezadovoljan igrom svojih izabranika u visokoj pobjedi, no sve te kritike, srećom, ipak nisu stigle do Uefinog žirija koji bira najbolje…, piše Goal.

Najboljim igračem proteklog tjedna proglašen je velški reprezentativac Gareth Bale koji je u 3:0 pobjedi protiv Izraela zabio dva gola i asistirao za još jedan. Najljepši gol zabio je Lee Casciaro. Njegov Gibraltar izgubio je 6:1 od Škotske, no Casciaro je zabio povijesni, prvi gol Gibraltara u službenim utakmicama reprezentacije.
Dnevnik.ba

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar