Hrvatska odmorila zvijezde i na krilima Mihića razbila Čile!

Hrvatska odmorila zvijezde i na krilima Mihića razbila Čile!

Hrvatska rukometna reprezentacija u četvrtom kolu Svjetskog prvenstva u Francuskoj upisala je još jednu pobjedu. Izabranici Željka Babića pobijedili su Čile sa 37:22 i tako ostali na stopostotnom učinku.

Naš izbornik od prve minute odlučio je odmoriti glavne zvijezde, a oni koji su ih zamijenili ostavili su dobar dojam. Od prve minute pokazali smo tko je gazda na terenu, već u prvoj minuti golovima Cindrića i Stepančića poveli smo s 2:0, a od tog trenutka do kraja susreta naša je prednost samo rasla.

Već nakon deset minuta smo imali pet razlike, a na odmor smo otišli s prednošću 17:9. Bilo bi to i uvjerljivije da na kraju nismo razbranili njihova drugog vratara Felipea Barrientosa. On je ušao u drugom dijelu prvog poluvremena i od deset udaraca obranio osam! Dodajmo da je četiri minute prije odlaska na odmor fenomenalan pogodak zabio i naš vratar Ivan Stevanović.

Drugo poluvrijeme bila je prilika da izbornik Željko Babić da još veću minutažu onim igračima koji su manje igrali na prvenstvu, a svi su svoju ulogu dobro odradili pa su se tako u strijelce upisali svi koji su nastupili osim Jakova Gojuna, našeg specijalista za obranu.

Na kraju možemo biti jako zadovoljni, upisali smo četvrtu pobjedu na prvenstvu, priliku su dobili neki drugi igrači, a glavne zvijezde su se odmorile. Prije svega se tu misli na Duvnjaka, Štrleka i Horvata koji danas nisu ušli u igru.

Od ovih koji su nastupili najbolji je bio Mihić koji je zabio osam golova iz isto toliko pokušaja.
Vecernji.hr

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing