Hrvatska viceprvak svijeta, Luka Modrić najbolji igrač prvenstva!

Hrvatska viceprvak svijeta, Luka Modrić najbolji igrač prvenstva!

Srebro zlatnog sjaja! To je osvojila Hrvatska, odigravši fantastično finale Svjetskog prvenstva u Rusiji protiv Francuske! Na kraju, Francuzi su slavili s 4:2 i osvojili svoj drugi naslov prvaka svijeta. Luka Modrić zasluženo je proglašen najboljim igračem Svjetskog prvenstva!

Hrvatska nogometna reprezentacija izgubila je u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Moskvi od Francuske – bilo je 4:2.

Hrvatska je viceprvak svijeta – razloga za tugu nema!

Francuska je povela autogolom Marija Mandžukića u 18. minuti, na 1:1 izjednačio je Ivan Perišić u 28., novo vodstvo Francuskoj osigurao je Antoine Griezmann u 38. iz 11-erca, da bi u nastavku “galski pijetlovi” preko Paula Pogbe u 59. i Kyliana Mbappea u 65. minuti stigli do vodstva od 4:1. Na konačnih 4:2 smanjio je Mandžukić u 69. minuti.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić proglašen je najboljim nogometašem svjetskog prvenstva u Rusiji na kojem su ‘Vatreni’ osvojili drugo mjesto. Nakon SP-a u Rusiji više nema nikakve dvojbe – Modrić je najbolji hrvatski nogometaš svih vremena. Osvojio je u dresu “Kraljevskog kluba” četiri Lige prvaka, a sada postao i viceprvak svijeta s hrvatskom reprezentacijom.

Sve u svemu – čestitke i bravo Vatreni!

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar