Hrvatski rukometaši u nastavku prvenstva bez Luke Cindrića

Hrvatski rukometaši u nastavku prvenstva bez Luke Cindrića

Luka Cindrić je ozlijeđen, nije mogao završiti utakmicu s Japanom i stožer reprezentacije ga je zbog nemogućnosti igranja odlučio vratiti u Barcelonu jer uvjeta za njemu potrebnu rehabilitaciju u Egiptu nema. Ogromna je to šteta za Hrvatsku, ali protiv toga se ne može. Cindrić ne može igrati, ali može se – ako se oporavi i dogovori sa stožerom – za završnicu još vratiti u Egipat. SP traje do 31. siječnja, polufinale je 29. siječnja…

Cindriću je ovo treće veliko natjecanje u nizu na kojem se ozlijedio. Iz Njemačke je otišao nakon prvog kruga, u Švedskoj smo ga čekali do kraja, ali nije uspio pomoći u finalu i sada u Egiptu zbog aduktora odlazi već nakon prve utakmice.

Zaista neobično jer je Cindrić odličan i zdrav bio u dresu Barcelone na nedavnom Final Fouru u Kölnu. Uvijek ga ozljeda stigne kada dođe u reprezentaciju. Voljeli bismo konačno dočekati zdravog Luku Cindrića.  U momčadi će se tako u nedjelju naći Janko Kević, a u tijeku su dogovori o pozivu nekome s popisa od 35 igrača koliko ih je prijavljeno za SP.

image

Cindrić protiv Japana

JOZO CABRAJA/KOLEKTIFF

/Izvor: Jutarnji.hr/
Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar