Hrvatski ženski košarkaški klub “Rama” održao godišnju skupštinu, očekuje nas Minibasket festival

Hrvatski ženski košarkaški klub “Rama” održao godišnju skupštinu, očekuje nas Minibasket festival

Hrvatski ženski košarkašk kluba Rama održao je godišnju skupštinu. Izvješća o radu su podnesena za 2019. i 2020. godinu, jer je zbog pandemije koronavirusa i epidemioloških mjera održavanje skupštine prošle godine odgođeno.

Na Skupštini su usvojena izvješća o radu i izvješće nadzornog odbora te usvojen financijski plan i plan rada za 2021.godinu

“Prihodi kluba su dovoljni da klub egzistira. Većina novca za financiranje kluba osigurana je iz proračuna općine dok se dijelom klub financira od članarine, sponzorstava i kroz druge projekte”, rečeno je na Skupštini.

Navedeno je da se klub susreće sa opadanjem broja članova što je zapravo aktualan problem u većini klubova

HŽKK Rama je u sezoni 2020.-2021.  u ligi mladih košarkašica Herceg Bosne nastupao sa dvije selekcije-kadetkinje i pretkadetkinje. Kadetkinje su osvojile 4. mjesto a pretkadetkinje su bile pete.

Minibasket festival Rama 2021

HŽKK Rama i HKK Rama zajednički će organizirati Minibasket festival Rama 2021. Sudjelovanje na ovoj manifestaciji potvrdilo je 20 hrvatskih košarkaških klubova  iz KS HB, oko 300 dječaka i djevojčica uzrasta između 7 i 12 godina.

Minibasket festival će se održati 26. lipnja u Prozoru. Cjelodnevni program za djecu  će početi mimohodom gradskim ulicama, posjetom franjevačkom samostanu i etnološkom muzeju na Šćitu te natjecanjima na nekoliko sportskih terena u Prozoru.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar