Hrvatskoj nedostaje ubojiti napadač

Hrvatskoj nedostaje ubojiti napadač

Nogometaši Hrvatske odigrali su u srijedu na stadionu Lužnjiki utakmicu bez pogodaka na gostovanju kod Rusije u Moskvi, u utakmici 4. kola skupine H Europskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022.

Hrvatski branič Dejan Lovren istaknuo je ključne trenutke:

“Što se ocjene utakmice tiče, solidna neka trojka, ja uvijek smatram da možemo bolje, ali držali smo se dobro. Imali smo neke prilike, najbolja je bila Perišićeva. Bili smo kompaktni, borili smo se, dobar je bod, ali bolje je s tri. Fali nam neki broj 9, ubojiti napadač. Ušao je Livaja, ali možda mrvicu prekasno. Imamo još dvije utakmice, svatko će dobiti svoju priliku. Treba više pucati po golu. Dobro je dodavati se, ali to ne donosi tri boda. Pokušali smo, promijenili smo neke stvari u poluvremenu, stisnuli su nas, morali smo vraćati loptu, ali čim smo izašli iz presinga, imali smo udarce na gol. Za Hrvatsku treba svakim danom dati maksimum, treba to pokazati i na treninzima, a kamoli ne na utakmicama. Pogotovo će biti zahtjevno i u iduća tri dana, nema vremena za oporavak, no imamo roster i nadam se najboljem.”

image

NATALIA KOLESNIKOVA Afp

Svoj komentar dao je i jedan od boljih pojedinaca Nikola Vlašić:

“Teška utakmica, nije bilo puno šansi. Bilo je teško probiti blok, ali smo i mi dobro stajali u obrani, na kraju zaslužena nula. Što je, tu je. Bitno da smo izvukli nulu na teškom gostovanju. Nije prvi put da igramo u ovoj formaciji. Vidjet ćemo kako će biti protiv Slovaka… Ako zabijemo prvi, možda se i otvori.”

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar