• Hrvatskoj podrška legendarnog kapetana
  • Hrvatskoj podrška legendarnog kapetana
  • Hrvatskoj podrška legendarnog kapetana

Hrvatskoj podrška legendarnog kapetana

Bio sam u kontaktu sa Srnom, rekao sam mu smo ostali bez Ćorluke, ozlijedio se i Jedvaj, a kako je situacija s Vrsaljkom prije mjesec dana bila drugačija nego danas rekao mu kako bi bilo dobro da sada bude s nama. On je razmislio o svemu, ali i ostao pri svojoj odluci, rekao je Ante Čačić odmah po okupljanju reprezentacije za utakmice s Kosovom i Turskom.

Da, pozvao je bivšeg kapetana da se vrati iz reprezentativne mirovine, no Darijo Srna je uvijek bio čovjek od riječi, igrač kojem je riječ zakon i očekivano se zahvalio izborniku. No Darijo je i nakon odlaska u mirovinu velika podrška bivšim suigračima, što je pokazao i sjajnom porukom na Instagramu.

Nema veće časti ni ponosa za sportaša nego braniti boje svoje zemlje! Hrvatska zauvijek u srcu, svim srcem zauvijek uz Hrvatsku! Ajmo Vatreni, svi zajedno kao jedan, sjever, jug, istok i zapad‘, piše naš legendarni kapetan.

Kao programirani nasljednik neponovljivog Srne na desnom boku isprofilirao se Šime Vrsaljko, no sjajni Zadranin tek se vraća nakon teške ozljede i izbornik se bojao da neće biti spreman za Kosovo i Tursku. Ipak, Vrsaljko se dovoljno oporavio da odigra obje utakmice, ili barem jednu kompletnu i drugu djelomično. A Srna će mu biti navijač, uostalom, pokazao je to i ovom porukom.

24sata.hr

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar