HŽKK Rama sudjeluje na Memorijalnom  turniru „Tomo Krasić“u Čitluku

HŽKK Rama sudjeluje na Memorijalnom turniru „Tomo Krasić“u Čitluku

Treći memorijalni turnir za djevojčice uzrast  2004.godište i mlađe (mini basket selekcija) koji nosi ime istaknutog sportskog djelatnika i sportskog direktora ŽHKK Brotnjo ’94, pokojnog Tome Krasića održat će se 5. veljače u Gradskoj sportskoj dvorani Čitluk. Na trećem Memorijalnom turniru „Tomo Krasić“ uz domaću ekipu ŽHKK Brotnjo ’94 nastupit će košarkašice ŽKK Rama, ŽKK Zrinjski 2010 i ŽKK Konjic.

Prvu utakmicu na turniru odigrat će ekipe ŽHKK Brotnjo ’94 i ŽKK Zrinjski 2010. Utakmica između Čitlučanki i Mostarki odigrat će se s početkom u 11 sati, dok će u 13 sati utakmicu odigrati košarkašice iz Konjica i Rame.

Poražene ekipe u 15 sati odigrat će utakmicu za treće mjesto, a u 17 sati na rasporedu je finale 3. Memorijalnog turnira „Tomo Krasić“.

ŽHKK Brotnjo ’94 je organizator memorijalnog turnira za košarkašice. Iz kluba su poručili da se s ponosom sjećaju nesebičnog doprinosa koji je pokojni Tomo Krasić ugradio u uspjehe više broćanskih sportskih klubova, te da je za cijeli Klub posebna čast organizirati turnir u spomen na pokojnog Tomu Krasića.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing