I to je BiH: Vlasnik tvrtke iz Sarajeva poklonio je “audi A8” automobil svom najboljem radniku

I to je BiH: Vlasnik tvrtke iz Sarajeva poklonio je “audi A8” automobil svom najboljem radniku

Vlasnik tvrtke iz Sarajeva poklonio je “audi A8” automobil svom, kako je rekao, najboljem radniku, u znak zahvalnosti za sav posao koji je ovaj obavio. Malo je reći da je ovakav odnos vlasnika prema zaposlenom oduševio cijelu regiju, a ponajviše zatečenog Emraha, koji to očito nije očekivao.

– Jedna tvrtka opstaje samo sa dobrim timom! Radnik koji surađuje i moje ideje provodi u realnost zaslužio je ovaj poklon. Ovaj gest je od srca, jer ja sam zadužen da dovedem investitore u BiH, da prenesem svoje znanje na moje ljude. Nekada ima i dobrih i loših dana, ali dobri radnici koji vjeruju u sebe i vas jesu dobitak koji se novcem ne može platiti. Ovaj “audi” je poklon mom radniku Emrahu, da mu pokažemo da je dio nas i da ima budućnosti u ovoj državi, da zajedno možemo sve pokrenuti i okrenuti – izjavio je Semir Kozić, vlasnik tvrtke, za portal Crna hronika.

Emrah Rogo ponosni je vlasnik automobila “audi A8”.

– Za mene je ovo bio danas ogroman šok od kojeg se još uvijek oporavljam. Nisam očekivao da mi namjerava pokloniti automobil o kojem smo na sastancima, kavama, stankama pričali. Ovaj poklon nadilazi materijalnu vrijednost koju ima, jer on je nešto za šta jednostavno “hvala” nije dovoljno – izjavio je Emrah.

On je dodao da je više ponosan na svoju tvrtku, nego na sebe, jer je njegov uspjeh – timski uspjeh.

– Mi smo relativno mlada tvrtka koju je pokrenuo moj prije svega prijatelj, pa onda šef Semir, u nadi da nam mladi ljudi ne odlaze iz države i da dokažemo da je uspjeh moguć. Ja sam prvi uz Semira stao uz ideju, da prkosom i našim inatom pokažemo da smo u pravu, da smo vrijedni i da možemo pronaći uspjeh – izjavio je Emrah.

(Izvor: Fokus.ba)

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar