IN MEMORIAM Ivo Dedić

IN MEMORIAM Ivo Dedić

U 53. godini života sinoć nas je  iznenada ,preminuvši  od posljedica prometne nesreće, napustio naš dragi kolega i prijatelj Ivo Dedić.
Ivo je bio zaštitni znak Doma kulture u Prozoru. Ni jedan kulturni i sportski događaj nisu mogli proći bez njega. Bio je izuzetno predan svom poslu koji je volio, o Domu kulture brinuo je kao  o vlastitom domu, redovito je provjeravao je li sve u redu, nije dopuštao da nešto ne štima, odmah se uzrujavao, stalno je žurio želeći postavljene obveze odraditi što bolje i puno prije zadanog roka, s krajnjom pedantnošću i preciznošću.

Bio je uvijek vedar i vesel, spreman na šalu, sve poslove koje smo zajedno odrađivali pamtit ćemo kao nezaboravna druženja puna smijeha i dobrog raspoloženja.
Veselio se novim projektima, novom ozvučenju u kino-dvorani, planirao što ćemo još sve uraditi da dvorana bude cakum-pakum, bio je pun elana i pozitivnih ideja.
S radošću je prihvaćao svaki radni zadatak. Tako je bilo i tog kobnog dana. Nazvala sam ga da se pobrine za polaznike Škole slikanja koja se održava u prostorijama Doma kulture, na što mi je odgovorio u svom stilu „Bit će sve u redu, ma zar sumnjaš u svog Ivana“.

Bio je to njegov zadnji radni zadatak. Otišao je izneneda, ostavio nas u šoku i nevjerici, ostala je praznina.
Ivu ćemo pamtiti kao divnog kolegu, dobrog i pouzdanog prijatelja,osjećajnu i plemenitu osobu, osobu punu vedrine i dobrote.
Njegovim preranim i iznenadnim odlaskom izgubili smo mnogo, nedostajat će nam , ali će iznad svega nedostajati svojoj obitelji kojom se ponosio, svojoj supruzi,četvorici svojih sinova i kćerki jedinici.

Zauvijek ćeš ostati u našim mislima, sjećanjima i molitvi.
Neka te čuvaju anđeli, dragi naš kolega i prijatelju !
 
 
 
 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar