Iva Novaković treća na Županijskom natjecanju iz matematike !!!

Iva Novaković treća na Županijskom natjecanju iz matematike !!!

Iva Novaković, učenica osmog  razreda OŠ fra Jeronima Vladića Ripci osvojila je treće mjesto na Županijskom natjecanju iz matematike u Mostaru.

U organizaciji  Udruge  matematičara Ruđera Boškovića u Mostaru je održano  Županijsko natjecanje iz matematike za učenike sedmih i osmih razreda. Na natjecanju je sudjelovalo 19 osnovnih škola iz HNŽ-a koje nastavu izvode na hrvatskom jeziku i po hrvatskom nastavnom planu i programu i ukupno 62 učenika.

Pod vodstvom učitelja- mentora Željka Vejića i Stanka Ćurčića, OŠ fra Jeronima Vladića Ripci  predstavljali su: Ante Novaković VII.b, Jozo Cvitanović VII.a, Iva Novaković VIII.b i Kristian Džidžić VIII.b.

Svi učenici su postigli zavidne rezultate, a među njima se posebno istakla Iva Novaković, koja je u vrlo jakoj konkurenciji osvojila treće mjesto.

Ovom prilikom čestitamo učenicima i mentorima, a posebno učenici Ivi Novaković i njezinom mentoru, koji su  osvajanjem trećeg mjesta na dostojanstven način prezentirali našu školu, priopćeno je na facebook stranici ove škole.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar