Ivančević: Na izborima narod Rame je izabrao svoj put

Ivančević: Na izborima narod Rame je izabrao svoj put

Načelnik općine dr Jozo Ivančević uputio je otvoreno pismo Anti Pavličeviću nakon njegovog obraćanja javnosti objavljenog na jednom lokalnom portalu. Pismo dr Joze Ivančevića donosimo u cijelosti:

Poštovani gospodine Ante Pavličeviću!

Iako nisam sklon odgovaranju i medijskoj prepisci, ipak, iz odgovornosti prema javnosti, dajem odgovor na Vašu nedavnu objavu na jednom portalu. Zapravo sam dužan odgovoriti na Vaše podle pokušaje stvaranja razdora kod žitelja Rame koje izvodite pod krinkom priče o pomirenju.

Dobro je da u svom obraćanju, uz izraze tuge i žala, spominjete izborni inženjering. Trebate, gospodine Pavličeviću, shvatiti da ste kroz taj Vaš izborni inženjering nanijeli sramotu našoj općini i u velike nevolje uveli brojne osobe. U taj prevarantski pokušaj uvukli ste brojne naše sugrađane koji nikada nisu bili u mjestima gdje ste ih Vi prijavili za glasovanje i koji uopće nisu ni glasovali, uvukli ste javne bilježnike, uvukli ste domaćine koji nisu ni znali da će na njihove adrese stizati desetine kuverata sa glasačkim listićima. Njima se probajte ispričati, a za istražne organe Vi i Vaši suradnici smislite dobre izgovore i pojašnjenja.

Spominjete i promjene. Da, gospodine Pavličeviću, promjene se događaju već neko vrijeme i događat će se i dalje, ali ne onako kako ste Vi priželjkivali. Neće biti niti onako kako je priželjkivao Vaš politički mentor, da zajedno osigurate veće sudjelovanje Rame u projektima drugih centrala. Promjene će se događati onako kako to žele žitelji ove općine. One će biti u boljim uvjetima života za sve žitelje Prozora – Rame, i to je budućnost ovoga kraja koju ni Vi osobno ni taj politički mentor nećete moći pokvariti, bez obzira na silne izborne prijevare i brojne vapaje za  djelovanje u Prozoru.

Spominjete i političko neprijateljstvo. Ako ste se prepoznali kao politički neprijatelj onda je problem u Vama, a ne u ljudima drugačije političke opcije. Nama su prijatelji svi koji rade na dobrobit naše općine ma kako oni mislili ili ma kakvoj političkoj opciji pripadali.

U izbornoj kampanji narodu Rame niste ponudili nikakav izborni program, već ste se oslonili na izborne prijevare. Rama je prepoznala Vaša lutanja i zastupanja, zato Vas je i kaznila.

Dobro je da  izbacite iz sebe svu tu negativnu energiju izazvanu izbornim gubitkom. Nemojte tu negativnost prenositi na druge i na ramski narod. Iskažite to svojim koalicijskim partnerima koji su Vas „odradili“ i savjetnicima koji su Vas ukrivo pomagali.

Gospodine Pavličeviću, završavam ovaj odgovor izjavom da je narod Prozora – Rame na izborima svojom slobodnom voljom odabrao svoj put i  slobodu od centrala i od mentora, da je odabrao bolju budućnost. Vi se vratite svom poslu i svojim mentorima, a mi ćemo, suradnjom sa svima koji žele dobro ovoj općini, nastaviti sa projektima i sa izgradnjom boljeg Prozora – Rame.

 Jozo Ivančević, načelnik općine Prozor-Rama

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing