IVICA PULJIĆ IZ WASHINGTONA: Bakir Izetbegović može sve potvrditi, ako neće – evo dokaza (VIDEO)

IVICA PULJIĆ IZ WASHINGTONA: Bakir Izetbegović može sve potvrditi, ako neće – evo dokaza (VIDEO)

Ne stišavaju se reakcije nakon 27. godišnjice obilježavanja vojno redarstvene akcije „Oluja“ u Hrvatskoj i tvrdnji kako Hrvatska vojska nije oslobađala dijelove Bosne i Hercegovine.

Nakon burnih reakcija i optužbi sa svih strana, čuveni bosanskohecegovački novinar i dopisnik Al Jazeere iz Washingtona Ivica Puljić poslao je poruku na društvenim mrežama onima koji tvrde kako HV i HVO nisu sudjelovali u oslobađanjima dijelova Bosne i Hercegovine.

Puljić je uz poruku objavio i video kojim potkrepljuje sve

„Za sve one koji tvrde da Hrvatska vojska i HVO nisu sudjelovali u oslobađanju dijelova zapadne i središnje Bosne i Hercegovine 1995.godine”, poručio je Puljić.

BIHAĆ

SANSKI MOST

MRKONJIĆ GRAD

BANJA LUKA

11. veljače 2011.godine u New Yorku je održan panel o BiH kojeg je vodio bivši američki predsjednik Bill Clinton. Na njemu se govorilo i o ofenzivi Hrvatske vojske Oluja i njenom značaju za Bihać. O tome je govorio Peter Galbraith na početku 48.minute panela:

General Wesley Clark je govorio zašto je zaustavljena hrvatsko-bosanska ofenziva na Banju Luku

Idite na 59 minutu video materijala. Na panelu je bio i Bakir Izetbegović, koji može sve to potvrditi. Ako hoće: Ako neće evo vam video materijala i dokaza, poručio je Puljić.

Video pogledajte OVDJE.

/Izvor: Slobodna Bosna/

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar