Izbori : Članovi HDZ-a 1990 s umirovljenicima

Izbori : Članovi HDZ-a 1990 s umirovljenicima

Povodom Međunarodnog dana starijih osoba, članovi HDZ-a 1990, predvođeni glavnim tajnikom Ilijom Cvitanovićem, su razgovarali sa predstavnicima umirovljeničke populacije te razmijenili mišljenja o trenutnoj vrlo lošoj ekonomsko-socijalnoj situaciji u zemlji.

Članovi HDZ-a 1990. su poručili kako značajan segment njihovog programa čini upravo potreba za poboljšanjem životnog standarda osoba treće životne dobi i njihove snažnije socijalne uključenosti u zajednicu, a što se može učiniti kroz niz konkretnih mjera u kontekstu ekonomskog oporavka države. Tom prilikom članovi “devedesetke” podijelili su i cvijeće mostarskim umirovljenicama,priopćeno je iz te stranke.

Inače, Međunarodni dan starijih osoba proglasila je Glavna Skupština Ujedinjenih naroda rezolucijom 45/106, a cilj je iste istaknuti nužnost prilagođavanja životne sredine potrebama, ali i sposobnostima starijih stanovnika. Ovim se činom željelo potaknuti državu da starijim članovima osiguraju zadovoljenje njihovih potreba i omoguće im sudjelovanje u društvu.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar