Izgradnja kanalizacijskih kolektora i rekonstrukcija vodovodne mreže u Prozoru

Izgradnja kanalizacijskih kolektora i rekonstrukcija vodovodne mreže u Prozoru

U Službenom glasniku Bosne i Hercegovine, broj 20, od dana 17. 03. 2014. godine, na stranica 315, objavljen je Međunarodni Natječaj Općine Prozor-Rama pod nazivom: Izgradnja kanalizacijskih kolektora i rekonstrukcija vodovodne mreže u Prozoru – I i II faza.

Ovim natječajem obuhvaćeni su radovi na: Dionica I – uz magistralni put M16.2, ukupne dužine 968 metara i Dionica II – ulica Kralja Tomislava od ulaza u Prozor do raskršća za Ramu, ukupne dužine 900 metara, Dionica III – ulica Kralja Tomislava od raskršća za Ramu do tvornice, u dužini od 800 metara, Dionica IV – Splitska ulica, dužine 342 m i Dionica V – ulica Dive Grabovčeve, ukupne dužine 398 metara.
 

Ovaj natječaj obuhvaća sljedeće radove: pripremne i zemljane radove, nabava i ugradnja kanalizacijskih i vodovodnih cijevi, betonski i AB radovi, radovi na izgradi kućnih priključaka za vodovod i kanalizaciju, radovi na odvodnji oborinskih voda, izrada ulivnih građevina, separatora ulja i masti i ostalih radova prema tenderskoj dokumentaciji.

Procijenjena ukupna vrijednost radova bez PDV-a iznosi cca. 5.500.000,00 KM. Predviđeno trajanje radova 730 kalendarskih dana.
Rok za prijavu na natječaj je 29. 04. 2014. godine.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar