Iznenađeni imovinskim kartonom starice za koju su mislili da je siromašna

Iznenađeni imovinskim kartonom starice za koju su mislili da je siromašna

Mještani Iznika u Bursi su prošlog mjeseca u veoma zapuštenoj i oronuloj kući pronašli tijelo preminule Habibe Iriz (72), a ovih dana su saznali da je ta vremešna gospođa ustvari bila multimilijarderka, a da toga nitko, pa čini se niti ona, nije bio svjestan, javlja Anadolu Agency (AA).

Vođeni neugodnim zaudaranjem smrada iz kuće, mještani su 15. rujna pozvali policiju i ušli u oronulu kuću bake Iriz i pronašli je mrtvu u gomili smeća.

Ispostavilo da je spomenuta gospođa na računima u dvije banke imala 3,27 milijuna lira (blizu 1,2 milijuna eura), te četiri velika stana u centru Burse, jednu vilu i jedan poslovni objekt u Istanbulu.

Iriz je dugi niz godina živjela sama i nije imala potomstva, a šef lokalne mjesne zajednice Selim Sarikaya tvrdi da je stalno tražila pomoć i da joj u posljednje vrijeme "pamet nije najbolje radila".

Njeni susjedi nisu znali za njeno ogromno bogatstvo i mnogi su joj nosili hranu.

Tijelo preminule Iriz su preuzeli njena sestra i brat iz Istanbula, gdje je i sahranjena. Ona se u mladosti udala, ali i ubrzo razvela, te ostatak života provela sama.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing